Těstoviny /
Autor: Bridge, Tom
Vydáno: (2003)
Mexická kuchyně /
Stručný úvod představuje speciality mexické kuchyně: tortilly, fazole, čili papričky a nejrůznější typické přísady. Následují předpisy na polévky, předkrmy, saláty, přílohy, omáčky, salsy, torlilly, fazole a rýže, hlavní jídla, dezerty a nápoje.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Spieler, Marlena, 1949- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
c2006
|
Edice: |
Špalíček receptů
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Těstoviny /
Autor: Bridge, Tom
Vydáno: (2003) -
Kuře /
Autor: Bridge, Tom
Vydáno: (2003) -
Velká česká kuchařka : 2000 receptů /
Autor: Höflerová, Jitka
Vydáno: (2006) -
Zvěřina v naší kuchyni : 342 receptů /
Autor: Mahelová, Lenka
Vydáno: (2004) -
Nejen romská kuchařka = Na ba Romani kucharka /
Autor: Oláhová, Lubomíra
Vydáno: (2000)