Mexická kuchyně /

Stručný úvod představuje speciality mexické kuchyně: tortilly, fazole, čili papričky a nejrůznější typické přísady. Následují předpisy na polévky, předkrmy, saláty, přílohy, omáčky, salsy, torlilly, fazole a rýže, hlavní jídla, dezerty a nápoje.

Hlavní autor: Spieler, Marlena, 1949-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Vydáno: Praha : Slovart, c2006
Edice: Špalíček receptů
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Polepy

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
422480168577 333775 641
641 (in-stock)
Naučná literatura Dostupné