Mexická kuchyně /
Stručný úvod představuje speciality mexické kuchyně: tortilly, fazole, čili papričky a nejrůznější typické přísady. Následují předpisy na polévky, předkrmy, saláty, přílohy, omáčky, salsy, torlilly, fazole a rýže, hlavní jídla, dezerty a nápoje.
Hlavní autor: | Spieler, Marlena, 1949- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
c2006
|
Edice: |
Špalíček receptů
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Polepy
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
422480168577 | 333775 | 641 641 (in-stock) |
Naučná literatura | Dostupné |