Mexická kuchyně /
Stručný úvod představuje speciality mexické kuchyně: tortilly, fazole, čili papričky a nejrůznější typické přísady. Následují předpisy na polévky, předkrmy, saláty, přílohy, omáčky, salsy, torlilly, fazole a rýže, hlavní jídla, dezerty a nápoje.
Hlavní autor: | Spieler, Marlena, 1949- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
c2006
|
Edice: |
Špalíček receptů
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Stručný úvod představuje speciality mexické kuchyně: tortilly, fazole, čili papričky a nejrůznější typické přísady. Následují předpisy na polévky, předkrmy, saláty, přílohy, omáčky, salsy, torlilly, fazole a rýže, hlavní jídla, dezerty a nápoje. Špalíček receptů mexické kuchyně uvádí pestrou škálu pokrmů od polévek po nápoje. |
---|---|
Popis jednotky: |
Přeloženo z angličtiny Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
256 s. : barev. il. ; 15 cm |
ISBN: |
8072097563 |