Syrová strava /

Stravování se 75% podílem tepelně neupravených potravin vede ke zlepšení zdraví, prevenci proti krátkodobým i dlouhodobým nemocem, ke zlepšení fyzické i duševní kondice. Při konzumaci syrové stravy většina lidí ztrácí hmotnost. Jedná se zejména o konzumaci čerstvého ovoce a zeleniny, jedlých rostlin...

Celý popis

Hlavní autor: Kenton, Leslie
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Vydáno: Hodkovičky [Praha] : Pragma, c2007
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Polepy

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
422480169098 337197 641
641 (in-stock)
Naučná literatura Dostupné