Syrová strava /
Stravování se 75% podílem tepelně neupravených potravin vede ke zlepšení zdraví, prevenci proti krátkodobým i dlouhodobým nemocem, ke zlepšení fyzické i duševní kondice. Při konzumaci syrové stravy většina lidí ztrácí hmotnost. Jedná se zejména o konzumaci čerstvého ovoce a zeleniny, jedlých rostlin...
Hlavní autor: | Kenton, Leslie |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Hodkovičky [Praha] :
Pragma,
c2007
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Polepy
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
422480169098 | 337197 | 641 641 (in-stock) |
Naučná literatura | Dostupné |