Syrová strava /

Stravování se 75% podílem tepelně neupravených potravin vede ke zlepšení zdraví, prevenci proti krátkodobým i dlouhodobým nemocem, ke zlepšení fyzické i duševní kondice. Při konzumaci syrové stravy většina lidí ztrácí hmotnost. Jedná se zejména o konzumaci čerstvého ovoce a zeleniny, jedlých rostlin...

Celý popis

Hlavní autor: Kenton, Leslie
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Vydáno: Hodkovičky [Praha] : Pragma, c2007
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Stravování se 75% podílem tepelně neupravených potravin vede ke zlepšení zdraví, prevenci proti krátkodobým i dlouhodobým nemocem, ke zlepšení fyzické i duševní kondice. Při konzumaci syrové stravy většina lidí ztrácí hmotnost. Jedná se zejména o konzumaci čerstvého ovoce a zeleniny, jedlých rostlin, bylinek, semen, ořechů, některých mléčných výrobků, karobu, mořských řas, tofu. Rady k pěstování výhonků, výroba jogurtu, pěstování semenáčků. Předpisy na přípravu jídel pro čtyři osoby, které lze snadno upravit podle vlastních potřeb a připravit během několika minut.
Účinky syrové stravy na zdraví člověka, přechod na stravu tepelně neupravenými potravinami, recepty, jídelníčky.
Popis jednotky: Přeloženo z angličtiny
Fyzický popis: 339 s. : il. ; 20 cm
ISBN: 9788073490317