Syrová strava /
Stravování se 75% podílem tepelně neupravených potravin vede ke zlepšení zdraví, prevenci proti krátkodobým i dlouhodobým nemocem, ke zlepšení fyzické i duševní kondice. Při konzumaci syrové stravy většina lidí ztrácí hmotnost. Jedná se zejména o konzumaci čerstvého ovoce a zeleniny, jedlých rostlin...
Hlavní autor: | Kenton, Leslie |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Hodkovičky [Praha] :
Pragma,
c2007
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Stravování se 75% podílem tepelně neupravených potravin vede ke zlepšení zdraví, prevenci proti krátkodobým i dlouhodobým nemocem, ke zlepšení fyzické i duševní kondice. Při konzumaci syrové stravy většina lidí ztrácí hmotnost. Jedná se zejména o konzumaci čerstvého ovoce a zeleniny, jedlých rostlin, bylinek, semen, ořechů, některých mléčných výrobků, karobu, mořských řas, tofu. Rady k pěstování výhonků, výroba jogurtu, pěstování semenáčků. Předpisy na přípravu jídel pro čtyři osoby, které lze snadno upravit podle vlastních potřeb a připravit během několika minut. Účinky syrové stravy na zdraví člověka, přechod na stravu tepelně neupravenými potravinami, recepty, jídelníčky. |
---|---|
Popis jednotky: |
Přeloženo z angličtiny |
Fyzický popis: |
339 s. : il. ; 20 cm |
ISBN: |
9788073490317 |