Velká česká kuchařka : 2000 receptů /
by: Höflerová, Jitka
Published: (2006)
Zvěřina v naší kuchyni : 342 receptů /
Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní a černá zvěř, zajíc, divoký králík, bažant, divoká kachna a husa, koroptev, slu...
Saved in:
Main Author: | Mahelová, Lenka |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Liberec :
Gen,
2004
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Velká česká kuchařka : 2000 receptů /
by: Höflerová, Jitka
Published: (2006) -
100 a 1 zvěřinových jídel /
by: Peukertová, Drahomíra
Published: (1984) -
S Italem v kuchyni II /
by: Ridi, Emanuele
Published: (2010) -
Mexická kuchyně /
by: Spieler, Marlena, 1949-
Published: (2006) -
Těstoviny /
by: Bridge, Tom
Published: (2003)