Zvěřina v naší kuchyni : 342 receptů /

Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní a černá zvěř, zajíc, divoký králík, bažant, divoká kachna a husa, koroptev, slu...

Celý popis

Hlavní autor: Mahelová, Lenka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Liberec : Gen, 2004
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01636cam a2200349 a 4500
001 132188
003 CZ PrSKC
005 20220210184430.0
007 ta
008 041026s2004 xr af e f 000 0 cze
015 |a cnb001448701 
020 |a 8086681483  |c Kč 249,00 
040 |a BOA001  |b cze 
041 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
080 |a 641.55:637.55  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Mahelová, Lenka  |7 jn20001227253  |4 aut 
245 1 0 |a Zvěřina v naší kuchyni :  |b 342 receptů /  |c Lenka Mahelová 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Liberec :  |b Gen,  |c 2004 
300 |a 230 s., [8] s. barev. obr. příl. :  |b barev. il. ;  |c 25 cm 
520 |a Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní a černá zvěř, zajíc, divoký králík, bažant, divoká kachna a husa, koroptev, sluka, divoký holub. Závěrečná kapitola uvádí omáčky ke zvěřině (studené i teplé) a ovocná a ostatní másla. 
520 |a Rady pro kuchyňskou úpravu masa z divoké zvěře a 342 receptů k přípravě zvěřinových pokrmů. 
650 0 7 |a zvěřinová jídla  |7 ph116792  |2 czenas 
650 0 9 |a cookery (game) 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a cookbooks 
910 |a LTG001 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 132188 
993 |0 0  |1 422480168474  |2 ddc  |4 0  |6 641_000000000000000  |7 0  |9 247839  |b 0  |c 332901  |d 2022-02-10  |e 0  |f POL  |g 641  |h 182.00  |i -1  |l POL  |r 2022-09-13  |t 5  |w 2022-02-10  |y KN  |z NF  |k 641