Zvěřina v naší kuchyni : 342 receptů /
Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní a černá zvěř, zajíc, divoký králík, bažant, divoká kachna a husa, koroptev, slu...
Hlavní autor: | Mahelová, Lenka |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Liberec :
Gen,
2004
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01636cam a2200349 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 132188 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20220210184430.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 041026s2004 xr af e f 000 0 cze | ||
015 | |a cnb001448701 | ||
020 | |a 8086681483 |c Kč 249,00 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
041 | |a cze | ||
044 | |a xr |c CZ | ||
080 | |a 641.55:637.55 |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Mahelová, Lenka |7 jn20001227253 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Zvěřina v naší kuchyni : |b 342 receptů / |c Lenka Mahelová |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Liberec : |b Gen, |c 2004 | ||
300 | |a 230 s., [8] s. barev. obr. příl. : |b barev. il. ; |c 25 cm | ||
520 | |a Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní a černá zvěř, zajíc, divoký králík, bažant, divoká kachna a husa, koroptev, sluka, divoký holub. Závěrečná kapitola uvádí omáčky ke zvěřině (studené i teplé) a ovocná a ostatní másla. | ||
520 | |a Rady pro kuchyňskou úpravu masa z divoké zvěře a 342 receptů k přípravě zvěřinových pokrmů. | ||
650 | 0 | 7 | |a zvěřinová jídla |7 ph116792 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a cookery (game) |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
655 | 9 | |a cookbooks | |
910 | |a LTG001 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 132188 | ||
993 | |0 0 |1 422480168474 |2 ddc |4 0 |6 641_000000000000000 |7 0 |9 247839 |b 0 |c 332901 |d 2022-02-10 |e 0 |f POL |g 641 |h 182.00 |i -1 |l POL |r 2022-09-13 |t 5 |w 2022-02-10 |y KN |z NF |k 641 |