Cukr a sůl - dva bílé jedy : přirozený přístup k diabetu a hypoglykemii. Díl 1, Teorie /
Možnosti léčby diabetu a hypoglykemie pomocí makrobiotické výživy.
Hlavní autor: | Kushi, Michio, 1926-2014 |
---|---|
Další autoři: | Průchová, Jarmila, 1928-, Márová, Jiřina |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Olomouc :
Votobia,
1997
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01610nam a2200433 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 135079 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20230127162556.0 | ||
007 | tu | ||
008 | 970509s1997 xr a e f 000 0 cze | ||
015 | |a cnb000205140 | ||
020 | |a 8071982024 | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
044 | |a xr |c CZ | ||
080 | |a 613 |2 MRF | ||
080 | |a 616-08 |2 MRF | ||
080 | |a 616.379-008.64 |2 MRF | ||
080 | |a 616.153.454 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Kushi, Michio, |d 1926-2014 |7 jn19990004757 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Cukr a sůl - dva bílé jedy : |b přirozený přístup k diabetu a hypoglykemii. |n Díl 1, |p Teorie / |c Michio Kushi ; [z angličtiny přeložily Jiřina Márová a Jarmila Průchová ; úvod a doslov Jarmila Průchová] |
246 | 3 | 0 | |a Teorie |
260 | |a Olomouc : |b Votobia, |c 1997 | ||
300 | |a 202 s. : |b il. ; |c 21 cm | ||
504 | |a Bibliogr. | ||
520 | 2 | |a Možnosti léčby diabetu a hypoglykemie pomocí makrobiotické výživy. | |
650 | 0 | 7 | |a životospráva |7 ph128035 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a terapie |7 ph116435 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a diabetes mellitus |7 ph114310 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a hypoglykémie |7 ph121005 |2 czenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Průchová, Jarmila, |d 1928- |7 jn19990209694 |4 trl |4 aui | |
700 | 1 | |a Márová, Jiřina |7 xx0120773 |4 trl | |
765 | 0 | |t Natural approach: Diabete and hypoglycemia | |
910 | |a LTG001 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 135079 | ||
993 | |0 0 |1 422480169100 |2 ddc |4 0 |6 613_000000000000000 |7 0 |9 255094 |b 0 |c 337199 |d 2023-01-27 |e 0 |f POL |g 613 |h 174.00 |i -1 |l POL |r 2023-01-27 |t 5 |w 2023-01-27 |y KN |z NF |k 613 |