Cukr a sůl - dva bílé jedy : přirozený přístup k diabetu a hypoglykemii. Díl 1, Teorie /

Možnosti léčby diabetu a hypoglykemie pomocí makrobiotické výživy.

Hlavní autor: Kushi, Michio, 1926-2014
Další autoři: Průchová, Jarmila, 1928-, Márová, Jiřina
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Vydáno: Olomouc : Votobia, 1997
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Polepy

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
422480169100 337199 613
613 (in-stock)
Naučná literatura Dostupné