Cukr a sůl - dva bílé jedy : přirozený přístup k diabetu a hypoglykemii. Díl 1, Teorie /
Možnosti léčby diabetu a hypoglykemie pomocí makrobiotické výživy.
Hlavní autor: | Kushi, Michio, 1926-2014 |
---|---|
Další autoři: | Průchová, Jarmila, 1928-, Márová, Jiřina |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Olomouc :
Votobia,
1997
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Polepy
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
422480169100 | 337199 | 613 613 (in-stock) |
Naučná literatura | Dostupné |